Saturday, 25 June 2011

aktiviti saya

salam lupe nak update arito.HEHE malam sabtu lepas saya memborong barang hostel kat giant. HAHA bajet lari lerr. rezeki saya aboh bayar sparuh. wee~ giant de sale jadi lambat saya pilih barangbarang sampai mama bebel skit. skit je. sedikit penat lerr. huhu


arini saya dengan batuan sepenuh oleh mama buat puding buah. ouuhh ase lame giler tak buat. sorry no picca coz puding sedang berSPA dalam peti sejuk tuhh, nanti saya kim salam ke puding eak. HEHE.


urm alamak! tinggal one week je lagi holiday meday kat umah. next week start blajar balik. so mesti jarang nak mampus nak update blog. sape la roomate saya kali ni. hope yang gilergiler cam saya gak.


arini 3 story pendek. ringkas mingkas lak uh.

2 comments:

SHAHIRAH ADIZAN said...

selamat pergi belaja lha yee . hihi :)

sunflower of mira said...

shahirah adizan : hehe thanx u yea :)